Rubriky
2021

Ivančena 2021

VÝZVA – Na Ivančenu se vypravte soukromě a pošlete selfíčko

Tak jako v loňském roce i letos znemožnila současná pandemie pravidelné shromáždění skautek a skautů ze všech koutů naší země na Ivančeně, jako uctění památky všem skautům, kteří padli v odboji za II. světové války ( Osudové okamžiky ČT ). Je zde ale možnost vyrazit samostatně.

Vedení skautů apeluje na své členy, aby svůj soukromý výšlap v den sv. Jiří do Beskyd zvážili. „Prosíme, pečlivě zvažte výšlap k mohyle o víkendu kolem 24. dubna. Určitě bude spousta dalších krásných víkendů, kdy si to s oddíly užijete. Mějte prosím na srdci bezpečnost svou i svěřených dětí,“ dodává realizační tým.

Kdo se na Ivančenu letos na jaře nebo v průběhu dalších měsíců soukromě vypraví, má se vyfotit a snímek poslat na e-mail empik@skaut.cz. Z dodaných selfíček fotek vznikne společné dílo. Skauti nepřijdou ani o výroční nášivku, které jsou již připravené. „Na stejný e-mail prosím posílejte i žádosti o zaslání nášivek. Více informací o nášivkách zveřejníme nejpozději k datu svátku svatého Jiří na webu ivancena.cz,“ informují organizátoři.