Rubriky
2021 Kronika

Skautská mše svatá

Milé světlušky i všichni ostatní,
blíží se svátek patrona skautů Sv. Jiří. A i letos máme za co děkovat a za co prosit. Skautská mše svatá bude v neděli 25.4.2021 v 10:00 v  kostele v Ludgeřovicích. Kvůli trvajícím epidemiologickým opatřením se bohužel nemůžeme setkat v plném počtu. Ale přesto, kdo budete mít místenku na tuto mši, přijďte ve skautském kroji nebo tričku s šátkem. A na respirátor si namalujte skautskou lilii 😀 A třeba nám pan varhaník zahraje naši oblíbenou píseň.

Pokud se nedostanete na mši, můžete se připojit alespoň na dálku. Odkaz na online přenos bohoslužeb najdete na stránkách farnosti.

Ale všechny Vás prosíme. Pomozte nám udělat v našem kostele  výstavu obrázků s názvem: Sv. Jiří – patron skautů.

Vaše krásná díla můžete donést do krabice, která bude nachystána v předsíni kostela do soboty 24.4. Vernisáž proběhne v neděli 25.4. Zároveň v ten den, vyhlásíme anketu o nejkrásnější umělecký výtvor. Hlasovat může každý, v době otevření kostela (před a po mších svatých v neděli i během týdne), a to do 8.5. Výsledky ankety budou zveřejněny 9.5. na našich skautských stránkách. Na všechny výtvarníky čeká odměna. Fantazii se meze nekladou.
Už se na Vás těšíme.

L+ L+ L 😀😉😋