Rubriky
2022

Pod ludgeřovickým širákem 2022

4.-5.června 2022

Sešlo se nás v páteční podvečer tak akorát (do 15. lidí) a tešili se až se vydáme na místo.

Nutné je zmínit že samotné akci předcházelo pár dobrodružství, neb na poslední chvíli jsme nevěděli kam půjdeme stanovat, neboť domluvené místo nám pár dnů před akcí „bouchlo“. Ale my se nevzdali a na dobré doporučení se rozhodli o altán u nově zbudovaného rybníka za Ludgeřovicema. Další otázkou bylo jak dopravit stany, vodu a další vybavení na místo určení, ale Halt spolu s Libomorem vymysleli a sehnali dvoukoláček, na který jsme vše krásně sbalili.

Dokonce i otec Vítek se ptal zda nezmoknem, neboť obloha vypadala že ano. No, nakonec jsme zmokli, ale o tom až dále.

Vyrazili jsme tedy směr rybník, po cestě jsme ještě nabrali Válce, který jel zrovna okolo a i díky jeho pomoci akce zdárně dopadla. Za necelou hodinku jsme dorazili na místo, postavili stany, někteří se rozhodli spát venku, někteří měli sebou hamaky, pak jsme ještě uvařili večeři a zanedlouho, za zvuku nějakého zvuku z hudebního festivalu, jsme šli spát.

A ráno opravdu pršelo. Nicméně jsme uvařili čaj z kopřiv, neboť Halt zapoměl mátu, dali jsme si výbornou vánočku s marmeládou, a pak když přestalo pršet a vykouklo sluníčko, jsme dokonce zahrali pár her a hlavně jsme udělali soutěž o nejhezčí skoky přes velké kamenné bloky které tam jsou nainstalovány. No a pak už rychle sbalit a hurá domů